JOKELAN KANSALAISOPISTO

KEVÄTTYÖKAUSI 2018
 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun.  Peruutukset on tehtävä toimistoon.
 
Jos jäät/olet jäänyt varasijalle, sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

1. ILMOITTAUTUMINEN INTERNETIN KAUTTA AVAUTUU LA 29.12. KLO 10.00 JA TI 1.1. KLO 24.00 VÄLISEKSI AJAKSI. NETTI-ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU UUDELLEEN TOIMISTOPÄIVIEN JÄLKEEN PE 4.1. KLO 9.00 OSOITTEESSA:


Kurssien osallistujien henkilö- ja yhteystiedot rekisteröityvät ilmoittautumisen yhteydessä Hellewi-kurssihallintajärjestelmään. Tietosuojaseloste on tässä

Netti-ilmoittautumisen kautta täytetään maks. 3/4 paikoista.

2. ILMOITTAUTUMINEN TOIMISTOSSA JOKELA-TALOSSA JA TOIMISTON AUKIOLOAJAT:

• KE-TO 2.-3.1. klo 17.00-19.00  
• MA-TO 7.-17.1. klo 17.00-19.00
• TIISTAISIN JA TORSTAISIN 22.1.–23.4. klo 16.00 – 19.00
• TALVILOMAVIIKOLLA 8 18.-24.2. TOIMISTO ON SULJETTU.


Ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun.
 
Voit ilmoittaa kursseille myös perheenjäsenesi tai ystäväsi.

Maksuvälineenä toimistossa suositellaan pankkikorttia, maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät virike-, liikunta- ja kulttuurisetelit/-kortit. HUOM! Em. setelit/kortit ovat HENKILÖKOHTAISIA, eikä niillä voi maksaa muiden kursseja.


PERUUTUKSET
Maksu palautetaan 8 euron toimistokuluilla vähennettynä, jos opiskelija peruuttaa ilmoittautumisensa viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen ennen kurssin alkua, peritään puolet kurssimaksusta. Jos peruutus tulee kurssin alkamisen jälkeen, kurssimaksua ei palauteta.   Jos kurssi peruuntuu, kurssimaksu palautetaan vähentämättömänä.
Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

ALENNUKSET (alennuksia ei myönnetä Kaksi, Kolme, Neljä, Viisi ja Kuusi yksilöityä jumpparyhmää -maksusta, koska niihin sisältyy jo alennus muutenkin)
Kansaneläkettä
saavat henkilöt, tai jos eläkkeeseen sisältyy kansaneläkettä, voivat saada 80 %:n alennuksen yhdelle valitsemalleen kurssille lukukaudessa. Työttömät voivat saada 50 % alennuksen kahdesta kurssista lukukaudessa. Ilmoittautuminen tehdään toimistoon ja mukana on oltava henkilöllisyystodistus sekä kansaneläkkeen eläkepäätös tai TE-keskuksen tulostettu todistus työnhausta. Alennuksia annetaan opetushallitukselta saadun määrärahan turvin niin kauan kuin määrärahaa riittää.

TODISTUKSET
Säännöllisesti opintoryhmässä opiskellut voi pyynnöstä saada todistuksen opinnoistaan. Kuluvan tai edellisen vuoden todistuksista peritään 10 €, tätä vanhempia kursseja koskevista todistuksista 20 €.

VAKUUTUKSET
Opisto on vakuuttanut alle 16-vuotiaat opiskelijat opetuksen aikana sattuvien tapaturmien varalta. Muiden opiskelijoiden on itse huolehdittava vakuutusturvastaan.

 JOKELAN KANSALAISOPISTO, Keskustie, 05400 JOKELA, Puh. 040 6727527 Mobiili